Van Executive search naar Executive found

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging? Bedrijven zijn op zoek naar passend talent. Dit is wat de Talentbank biedt: van executive search naar executive found.

Wat is jouw echte roeping? De corporate bedrijfscultuur verlaten en je eigen bedrijf beginnen? Of kies je voor een carrièrestap als leider van een scale-up die aan de vooravond staat van een echte groeispurt. Wat is jouw ‘North Star’ en ben je bereid in jezelf te investeren!

De Talentbank is er voor executives die niet bang zijn om over hun eigen grenzen heen te kijken. Die de dynamic van den scale-up all persoonlijke brandstof zien om echt te accelereren. Voor een eenmalige fee van € 995,- geven we senior executives een beter inzicht in zelfbeeld, gedrag en specifieke vaardigheden. Samen komen we tot verrassende conclusies, verkennen we professionele mogelijkheden die aansluiten bij wie je bent en maken we jouw propositie zichtbaar voor inversteerders en beslissers op zoek naar Scale-Up C-level versterking. Wij doen dit in drie stappen.

  1. Een online assessment met persoonlijke terugkoppeling en als resultaat een scherp beeld van je persoonlijke ontwikkeling en potentie
  2. Een persoonlijk gesprek met één van onze consultants met als uitkomst jouw elevator pitch met duidelijke focus en toegevoegde waarde
  3. Anonieme promotie van jouw elevator pitch op het Talentbank platform en actieve begeleiding bij het tot stand brengen van de juiste matches

Jouw profiel in beeld bij Scale-Up beslissers en inversteerders!

executive search
een nieuwe baan
  • Upload je CV
  • Binnen een werkdag hoor je van ons of we verder gaan
  • Afspraken met je worden bevestigd
  • Je doet het online assessment
  • Er volgt een persoonlijk terugkoppelingsgesprek
  • Samen met jou maken we jouw personal branding profile
  • Je bent klaar ervoor om de markt op te gaan en wij zorgen voor actieve promotie van jouw anonieme elevator pitch

Gedrag is meetbaar en bepaalt je succes. De Talentbank online assessment is een potentieel analyse. We geven je een beter inzicht in zelfbeeld, gedrag en specifieke vaardigheden.

Met online assessment helpen wij de juiste keuze maken. Eerlijk, snel en objectief! Dit geeft extra zekerheid binnen een proces dat je nooit zorgvuldig genoeg kunt doorlopen en je veel tijd, geld en teleurstelling gaat besparen.

Jouw profiel in beeld bij Scale-Up beslissers en inversteerders!