De Talentbank. De nieuwe norm voor Executive Search.

Traditionele executive search focust op het invullen van een specifieke vacature. De Talentbank keert dit proces om, de executive staat centraal.

De Talentbank presenteert, samen met haar partners, scale-up executives voor zowel vaste als interim posities. Deze executives hebben hun vaardigheden bewezen in diverse stadia en settings. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd en hun ontwikkelinspotentieel is bevestigd. Zo bieden we een helder beeld van de persoon achter de professional, inclusief diens kwaliteiten, ambities en leiderschapsstijl.

Talentbank Executive Search is een initiatief van onze founding partner Triceps, die al sinds 1996 dagelijks contact onderhoudt met executives en ambitieuze ondernemingen. Hierdoor is een netwerk van meer dan 14.000 mensen en organisaties ontstaan. Dit vormt onze sterkte. Wij begrijpen de marktdynamiek die moderne oplossingen vereist.

scale-up executive search

Het stimuleren en ontwikkelen van organisaties om groei te realiseren en continu in te kunnen spelen op veranderende omstandigheden is ons doel. Wij streven ernaar onze klanten meer te bieden dan zij verwachten. We zijn betrokken en nemen onze verantwoordelijkheid serieus. We werken samen, houden ons aan afspraken en bieden deskundige hulp.

Marc Timmermans

Marc A. Timmermans – Scaling Up Business 

Onze overtuiging drijft ons; het resultaat telt, en de mensen voor wie we werken zijn onze prioriteit! Met een langjarig trackrecord in bedrijfstransformatie, groeistrategieën en executive search verbinden wij succesvolle executives met bedrijven die werken aan transformatie, schaalvergroting en de creatie van nieuwe, duurzame oplossingen.