De C-level Executive centraal

Bij traditionele executive search draait het om het vervullen van een vacature. De Talentbank draait het proces om. De executive staat centraal! Met een online platform zorgen we ervoor dat werkgevers in contact komen met C-level executives. Zo nemen beiden zelf de regie.

De Talentbank is een initiatief van Triceps. Haar consultants kennen alle gepresenteerde C-level executives persoonlijk en zorgen ervoor dat zij zich op de Talentbank anoniem presenteren met een kernachtige pitch en representatieve CV. Op basis van deze personal branding profile (PBP) komt de executive in contact met een potentiële nieuwe werkgever voor een eindverantwoordelijke functie. Het proces tot uiteindelijke match wordt begeleid door Triceps.

Aan de directietafel wordt het besproken. Vraagstukken over de juiste mens op de juiste plek, over verdienmodellen, investeringen en innovatie, over persoonlijke groei en organisatieontwikkeling. Sommige kwesties hebben aandacht én professionaliteit nodig, voordat je kunt doorschakelen naar een hogere versnelling. De consultants van Triceps staan jou hierbij terzijde.

Bij Triceps werken authentieke professionals die de hele organisatieketen overzien, goed luisteren naar jou en duurzame verbindingen en oplossingen aanreiken. Wat Triceps drijft, gaat verder dan zakelijk idealisme. Ook waar het gaat om het bouwen van teams richten wij ons primair op de mens; die zetten we in zijn kracht. En door breder te denken dan die ene schakel, wordt de keten sterker.

klant referenties