Breng jij een scale-up naar het volgende niveau?

Gericht vacature vinden met de Talentbank Executive Search. Breng jij een scale-up naar het volgende niveau? Bedrijven zijn op zoek naar passend talent.

Wat is jouw echte roeping? De corporate bedrijfscultuur verlaten en je eigen bedrijf beginnen? Of kies je voor een carrièrestap als leider van een scale-up die aan de vooravond staat van een echte groeispurt. Wat is jouw ‘North Star’ en ben je bereid in jezelf te investeren!

De Talentbank is er voor executives die niet bang zijn om over hun eigen grenzen heen te kijken. Die de dynamiek van een scale-up als persoonlijke brandstof zien om echt te accelereren. Voor een eenmalige fee van € 595,- geven we senior executives een beter inzicht in zelfbeeld, gedrag en specifieke vaardigheden. Samen komen we tot verrassende conclusies, verkennen we professionele mogelijkheden die aansluiten bij wie je bent en maken we jouw propositie zichtbaar voor investeerders en beslissers op zoek naar Scale-Up C-level versterking. Wij doen dit in drie stappen.

  1. Een online assessment met als resultaat een scherp beeld van je persoonlijke ontwikkeling en potentie
  2. Een persoonlijk gesprek met één van onze consultants met als uitkomst jouw elevator pitch met duidelijke focus en toegevoegde waarde
  3. Anonieme promotie van jouw elevator pitch op het Talentbank platform en actieve begeleiding bij het tot stand brengen van de juiste matches

Gericht vacature zoeken met de Talentbank Executive Search. Jouw profiel in beeld bij Scale-Up beslissers en investeerders!

scale-up executive search
A new job!
  • Upload je CV
  • Binnen een werkdag hoor je van ons of we verder gaan
  • Afspraken worden bevestigd
  • Je doet het online assessment
  • Samen met jou maken we jouw personal branding profile
  • Je bent klaar om de markt op te gaan en wij zorgen voor actieve promotie van jouw anonieme elevator pitch

Gedrag is meetbaar en bepaalt je succes. Het Talentbank online assessment is een potentieel analyse. We geven je een beter inzicht in zelfbeeld, gedrag en specifieke vaardigheden.

Met het online assessment helpen wij de juiste keuze maken. Eerlijk, snel en objectief! Dit geeft extra zekerheid binnen een proces dat je nooit zorgvuldig genoeg kunt doorlopen en je veel tijd, geld en teleurstelling gaat besparen.

Gericht vacature vinden met de Talentbank Executive Search. Jouw profiel in beeld bij Scale-Up beslissers en investeerders!

In any case, a scale-up is characterised by 1 constant: change! The course can change quickly, priorities shift and processes are constantly optimised. So you have to be comfortable with changing priorities, be able to manage new circumstances and deal with ups & downs. This requires perseverance, Resilience and Flexibility.