Executive Search! U vond een Executive voor een Scale-Up

CTO brengt ondernemerschap en digitale transformatie in post merger omgeving

Executive Search CTO

Succesvol trackrecord in consultancy en lijnmanagement op snijvlak van business & IT. Ondernemende inslag. Brengt ruim 20 jaar ervaring in o.a. logistieke, farmaceutische en e-commerce sectoren met het ontwikkelen en professionaliseren van processen en systemen. Verantwoordelijk voor ontwerp van divisie architectuur & systemen en een PMI, complexe internationale software implementaties en volledige technologie van een start-up (co-founder).

Sterk in strategie en structuur, houdt overzicht en communiceert duidelijk in begrijpeljike taal naar board en medewerkers. Werkt goed onder druk en complexiteit en houdt vol. Zorgt dat het bedrijf verder groeien kan. Drijvende kracht achter de totstandkoming van strategie en digitale roadmap van het bedrijf, overziet de volledige technologische oplossingen. Specialist in cloud, (post-merger-) integraties en transformaties. Bouwt succesvolle teams. Expertise in technologie als commercieel product en in technologie ter ondersteuning van interne bedrijfsvoering.

Kwaliteiten komen optimaal tot hun recht bij een scale-up met buy-and-build strategie waar digitale transitie de drijver is voor groei, bijvoorbeeld bij een Post Merger Integration. Levert strategie en platform van systemen en processen om continue en snelle groei te faciliteren. MBI behoort tot de mogelijkheden.

Executive Search, Executive Found | De Talentbank

#DigitalTransformation #PostMergerIntegration #Leadership #TechInnovation #BusinessGrowth

Referentie nummer: 6398

Bel ons op 088 5000 550 of stuur een bericht.  Een afspraak is snel gemaakt.

De Talentbank presenteert scale-up executives voor vast en interim rollen. Zij hebben hun skills in verschillende stadia en omgeving bewezen. Hun persoonlijkheid is geobjectiveerd en gevalideerd. Het vinden van de juiste executive voor jouw scale-up was nog nooit zo snel en gemakkelijk.