De Talentbank het online matching platform voor executives en werkgevers met toegang tot de top van de arbeidsmarkt.

Executives

executive search - nieuwe uitdaging op weg naar de top van de arbeidsmarkt

Executive hoe stuur jij je eigen carrière? Sta jij open voor een nieuwe uitdaging? Ben jij de persoon die het verschil maakt?  LEES MEER 

Employers

Werkgevers op zoek naar executive talent

Op zoek naar executive talent? De zoektocht naar het juiste management is vaak een tijdrovend en duur proces. LEES MEER 

Executive Pitches

Executives op zoek naar een nieuwe uitdaging

De Talentbank presenteert C-Level executives die momenteel succesvol actief zijn in een eindverantwoordelijk rol. LEES MEER 

Registratie Talentbank - van executives voor executives

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging? Bedrijven zijn op zoek naar passend talent. Dit is wat de Talentbank biedt: van executive search naar executive found.

Dankzij een online matching platform, personal assessment zorgen we ervoor dat werkgevers in contact komen met executives. Het proces tot uiteindelijke match wordt begeleid door Triceps.

In contact komen met, gezien worden door de top van de arbeidsmarkt was nog nooit zo makkelijk.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

De Talentbank het online matching platform voor executives en werkgevers

International CCO Strategic- Executional. All-round business developer and people manager, skilled in defining strategy, making action plans and getting it done. Very much at home working in an international B-to-B environment for traditional and high-tech trading and manufacturing companies.

Confident and resourceful personality, easy connector, remains calm and achieves goals. Creates structure in chaos, provides direction when others are lost…..LEES MEER.

Vacature - Executive Talent

Gedrag is meetbaar en bepaalt je succes. De Talentbank Talent Assessment is een potentieel analyse. Voor een eenmalige fee van € 995,- geven we senior executives een beter inzicht in zelfbeeld, gedrag en specifieke vaardigheden. Een kernachtige pitch en representatieve CV; de mens, de professional en je ambitie. Samen verkennen we professionele mogelijkheden die aansluiten bij wie je bent en maken we jouw propositie zichtbaar voor werkgevers op zoek naar C-level versterking.

Geïnteresseerd?  Registreer je gratis of neem contact met ons op en onze consultants bellen je vandaag terug.  

fitch

Volg ons op Social Media.

Masterclass Terug naar de basics van management

Ben ik eigenlijk wel goed in mijn werk? Hoe geef ik leiding aan mijn afdeling als ik ze niet meer dagelijks zie? Wat houdt leidinggeven in de kern eigenlijk in….

Ben ik bekwaam

Meten is weten en Google is er groot(s) mee geworden. Naast data-exploitatie, is onder meer gedurende 10 jaren onderzoek* gedaan naar de 10 kenmerken die een “beste baas” doen onderscheiden van gewoon een “baas”….

De Talentbank het online matching platform voor executives en werkgevers

De Talentbank is een initiatief van Triceps. Wij kennen alle  executives persoonlijk en zorgen ervoor dat zij zich op de Talentbank anoniem presenteren met een kernachtige pitch en representatieve CV. Op basis van zo’n persoonlijk profiel komt de executive in contact met een potentiële nieuwe werkgever voor een eindverantwoordelijke functie. Het proces tot uiteindelijke match wordt begeleid door Triceps.

Triceps helpt professionals en organisaties hun doelen te bereiken.
Triceps helpt professionals en organisaties hun doelen te bereiken. Door onze matching, coaching en chief on demand schakel jij als executive of bedrijf door naar de volgende versnelling. We zorgen voor de juiste persoon aan de juiste managementtafel en helpen professionals en bedrijven te ontwikkelen. Zo creëert Triceps meerwaarde, al sinds 1996.

Triceps werkt samen met mensen en organisaties. Doordat we onze krachten bundelen ontstaan mooie resultaten!

klant referenties